ZIMSKO STAROČEŠKO PIVO
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
-
marbor
ZIMSKO STAROČEŠKO PIVO
Danas sam u Daruvarskoj pivovari probao novo ZIMSKO PIVO. Pivo jantarne boje i profinjenog okusa s izraženom hmeljnom notom jako slično tipu ale piva. Naglašenije boje i arome od Zlatnog Pana, dosta slično Kasačkom pivu Velebitske pivovare.
Od navedena tri piva Zimsko pivo Daruvarske pivovare stavio bi na prvo mjesto i svkako preporučio.
O kvaliteti i izvornosti ovog piva svjedoči i činjenica da je proizvedeno isključivo od ječmenog slada (bez dodatka kukuruzne krupice i drugih surogata).
Od navedena tri piva Zimsko pivo Daruvarske pivovare stavio bi na prvo mjesto i svkako preporučio.
O kvaliteti i izvornosti ovog piva svjedoči i činjenica da je proizvedeno isključivo od ječmenog slada (bez dodatka kukuruzne krupice i drugih surogata).
- Kozel
- Kozel
- panorama
Ima ga u svim većim Stridonima npr. u Papovoj na Knežiji i u onoj ružnoj zgradi zapadno od Avenue Malla, tamo uzeh gajbu za Božić i mogu samo reći da je Daruvar napravio pivo kojim se možemo ponositi ! Budućnost kvalitetnog pivarstva ionako nije u velikim korporativnim pivovara ( jer Žuja NIJE zakon ) već u malim tvrtkama bez "kuruze"... 
- ŠegrtMarko
Najbolje do sada starocesko pivo.
Bolje i od svih ostalih pivi na trzistu, naravno onih u kategoriji. Ne volim previse hvaliti da ne bi i mene optuzili da sam njihov ali ovo pivo je pravo ugodno iznenadjenje.
Nesto se po Daruvaru prica da nece stati na zimskom nego da ce biti jos sezonskih pivi. Samo da ne ispadne da je to jos jedna birtijska izmisljotina
Bolje i od svih ostalih pivi na trzistu, naravno onih u kategoriji. Ne volim previse hvaliti da ne bi i mene optuzili da sam njihov ali ovo pivo je pravo ugodno iznenadjenje.
Nesto se po Daruvaru prica da nece stati na zimskom nego da ce biti jos sezonskih pivi. Samo da ne ispadne da je to jos jedna birtijska izmisljotina
- TimeOfNine
-
Građanin Krejn
- Kontakt: