Brewdog i Weihanstephaner
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
- ja_jesam
- petro
Probal sam danas konačno jednu pivu pivovare Brewdog i to 5 A.M.Saint kupljena u intersparu za 19 kn 0.33l.Šta reći osim da mi je piva fenomenalna!Takve hmeljne arome a piše na netu da je ibu 35,korišteno 7 vrsta hmelja.Jebote nisam dal ženi da opere čašu nakon ručka jer još šnjofam arome iz prazne čaše.Naravno da sam škrtac uzel samo jednu bocu i još mi je i žena malo ukrala.Oduševljena je kao i ja.Da mi je netko prije bavljenja ovim hobijem rekel da bum bil oduševljen sa pivom tako izraženih hmeljnih aroma ne bi vjeroval.Od kad kuham svoje stalno pomičem hmeljne granice al sad vidim da moram još puno žganaca popat da dobijem ovak nekaj.
- Artanis
http://www.brewdog.com/beer/5am-saintpetro je napisao/la:a piše na netu da je ibu 35,korišteno 7 vrsta hmelja.Jebote nisam
Ovdje na njihovim stranicama piše IBU 25, no negdje sam također vidio 35. Ako nemaš sve te hmeljeve, probaj sa citrom, dosta je slično, no sigurno manje kompleksno.
- Oskar
Potpisujem, 5am Saint je jedna od najboljih piva koje sam pio. Probao Punk, Hardcore, Dogmu i 5am Saint i potonja mi je najbolja. Definitivno ću je probati klonirati čim skupim malo više znanja. Trenutno uživam u čaši svog alt-a - jest da ima bugova i prostora za poboljšanje, ali tako pašeee...petro je napisao/la:Probal sam danas konačno jednu pivu pivovare Brewdog i to 5 A.M.Saint kupljena u intersparu za 19 kn 0.33l.Šta reći osim da mi je piva fenomenalna!Takve hmeljne arome a piše na netu da je ibu 35,korišteno 7 vrsta hmelja.Jebote nisam dal ženi da opere čašu nakon ručka jer još šnjofam arome iz prazne čaše.Naravno da sam škrtac uzel samo jednu bocu i još mi je i žena malo ukrala.Oduševljena je kao i ja.Da mi je netko prije bavljenja ovim hobijem rekel da bum bil oduševljen sa pivom tako izraženih hmeljnih aroma ne bi vjeroval.Od kad kuham svoje stalno pomičem hmeljne granice al sad vidim da moram još puno žganaca popat da dobijem ovak nekaj.
- Don Genovese
- mali badem
čim prije -tim bolje , hrlim put MBR-a (još mi je ta ostala ) da čujem oćem to pričate . Dogma me se jako dojmila , malo sam je probao ...osjetilno odgonetnuti , al ne kanim se tako skoro igrati s medom. kad potisnem tu slatkoću ( ne pretjeranu ) jako puno zanimljivih okusa se tu našlo , skladnih i ugodnih .......ŽOskar je napisao/la:Potpisujem, 5am Saint je jedna od najboljih piva koje sam pio. Probao Punk, Hardcore, Dogmu i 5am Saint i potonja mi je najbolja. Definitivno ću je probati klonirati čim skupim malo više znanja. Trenutno uživam u čaši svog alt-a - jest da ima bugova i prostora za poboljšanje, ali tako pašeee...petro je napisao/la:Probal sam danas konačno jednu pivu pivovare Brewdog i to 5 A.M.Saint kupljena u intersparu za 19 kn 0.33l.Šta reći osim da mi je piva fenomenalna!Takve hmeljne arome a piše na netu da je ibu 35,korišteno 7 vrsta hmelja.Jebote nisam dal ženi da opere čašu nakon ručka jer još šnjofam arome iz prazne čaše.Naravno da sam škrtac uzel samo jednu bocu i još mi je i žena malo ukrala.Oduševljena je kao i ja.Da mi je netko prije bavljenja ovim hobijem rekel da bum bil oduševljen sa pivom tako izraženih hmeljnih aroma ne bi vjeroval.Od kad kuham svoje stalno pomičem hmeljne granice al sad vidim da moram još puno žganaca popat da dobijem ovak nekaj.
- Don Genovese
- mali badem