Očito je webmaster imao zahvata na stranici.
Ah,ti webasteri

Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
Nema popisa.Uz dugogodišnje iskustvo nudimo Vam priliku da vam pomogne kroz pojedinačne slada pivo u svoje kreacije. Da biste to učinili, jednostavno nas kontaktirajte izravno.
ja isto samo natucam njemacki, ali evo nasao samzeljko je napisao/la:Meni taj link otvori samo neku naslovnicu. Kad probam naći ekstrakte prebaci me na njemački. Budući da ga ne kužim ne mogu se snaći. Možeš poslati link na stranicu gdje su izlistani ekstrakti?
eto ,kad bi to još nazvali za početak npr :svjetli extr.ječmenog slada -1 kan. to bi bilo konkretno.Ferdo je napisao/la:Kupujem kanister bilo čega osim backa i glofe.
Mozda ako se dogovoris s nekim pa podjelite na dva, tri ili vise kupaca. Svakako je bolje i tako nego da ga uopc nema za kupiti.gnomix je napisao/la:Što se tiče prodaje, uvijek se radi o 15kg za ekstrakt i 50kg za zrnje?
Radim male ture, pa neznam kaj bi sa 50 kila osnovnog slada, a kamoli nekih specijalaca...
Definitivno, na isti način sam se uključio u narudžbu za NG slad. Samo pitam da li se nekaj promijenilo u Ireksu u međuvremenu.hrvoje461 je napisao/la:Mozda ako se dogovoris s nekim pa podjelite na dva, tri ili vise kupaca. Svakako je bolje i tako nego da ga uopc nema za kupiti.gnomix je napisao/la:Što se tiče prodaje, uvijek se radi o 15kg za ekstrakt i 50kg za zrnje?
Radim male ture, pa neznam kaj bi sa 50 kila osnovnog slada, a kamoli nekih specijalaca...