Zato sto ja mogu popiti, svaki dan pivo, dva tri, nebitno i tako svaki dan, onda si pijanac, a kad kao malo dijete cekas vikend da se ubijes ko svinja u petak i subotu i povracas okolo, onda je to OK, jer ono svi piju preko vikenda!? WTF?
Ja vikendom kao i svaki dan, odem na Pivo i vratim se u svoj krevet i odmaram, jer je nedjelja jedini dan kada ne radim i meni je subota navecer i nedjelja za opustanje.
Da se razumijemo ovdje sada nikoga ne izdvajam, samo hocu rec da mi je to glupost! I kako ljudi imaju glupo misljenje. Bolje se dva dana ukomirat, spavat cijeli vikend nego si popit iz gusta svaki dan! Opet napominjem, ne izdvajam Vas i Vasa misljenja ovdije jer znam da vi tako ne razmisljate, ali vecina ljudi da.
Pa se onda opet ja pitam jel bolje popiti svaki dan umjereno ili se u 2 dana razvaljivat i unistavat organizam.
Stariji clanovi ocito ne idu vise toliko u grad i sta ti ja znam, ali kuzite poantu koju hocu rec preko tjedna/vikend.
@petro eto sportas, pazis na sve a problemi su nazalost tu, nema pravila, svaki organizam nije isti i to je to.