Jel imaš sliku boce?Poljo je napisao/la: ↑pet ruj 04, 2020 10:58 pmEvo bas neki dan, imao sam slucajnu priliku opet probati pivo iz ove pivovare. I stvarno mi je jako drago da mogu reci da su u godinu i pol stvaranja uspjeli nauciti na svojim pogreskama i sada rade stvarno jako dobro pivo.
Stvarno sam se nadao da ce se dogoditi ovakav scenarij i da ce iz ove pivovare poceti izlaziti sve bolji i bolji primjerci piva.
Medjutim dogodilo se potpuno suprotno. Pruzio sam novu sansu bikovom govnu i uhvatio me takvom paletom off flavora da ni sam nemam pojma kako bi ju pokusao rekreirati da pokusam napraviti takvo nesto.
Mislim da bi krenuo s ispiranjem s cistom pipovacom zagrijanom na 100 stupnjeva a nigdje drugdje u procesu od ukomljavanja do flasiranja nebi mjerio temperaturu.
Nije mi jasno kako ovakve pivovare s naglaskom na anti kvalitetu i dalje postoje na trzistu, i kako im itko dozvoljava nositi naziv "CRAFT" u imenu?
Bikovo govno ili craft pivovara?
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
-
Re: Bikovo govno ili craft pivovara?
- Poljo
-
Možda si ko zakurac dobio neku loše skladištenu.
-
Morat ću probati...
- Poljo
Još nisam čuo da je netko naletio na neku dobro skladištenu.

-
-
Nedavno bil na craft festu...kakvi su ovog ljeta "popularni" u podravini...iiii!? Utvrdil da bikovih govani ima popriličan broj. Pa mene bi bilo sram susedu natočti takvo pivo a ne tak nekaj prodavat!