Pulfer chili stout.
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
-
- Kontakt:
Pulfer chili stout.
Ja volim ljuto, ali fuck they made this spicy !!!!!
- sharkyboy
Re: Pulfer chili stout.
taman je kak treba bit!!!!
bolje piva u ruci neg pič*a na grani...Oi!!! živili
- Poljo
Pivo je savrseno, potrgao sam keg u horvatima vec, sad trazim gdje jos ima po gradu 

-
- Kontakt:
kvart. I enjoyed it, but i think only 5% of local craft beer drinkers will. I prefer hot food with cold beer. It had too much of raw vegetable flavour with the chili heat. There was no taste of beer.
- mali badem
jbt. savršeni primjer odlične reklame, ajmo svi na ....načuo sam nešto o tom pretjeranom " spicyu" a probao nisam . ovak na suho naginjem se Gav-u a vas dvojica dobro se zamislite
- kako spaliti receptore pa iskriviti sliku doživljaja. ponekad ovakvi doživljaji odrede smjer i sliku pive malom pivaru - za gušt i volju - a samo mali kućni pivar veseljak smije isprobati sve.ne brinem čak ni za Pulfer ekipu , njihova konstanta sa pale-biter okusima veseli me da su tu stabilni u ponudi..........uz još drugu ponudu koja mi ponekad dela problem u izboru...al čitam si da je ovo više bockanje i mala provokacija nego greška- mislim, si ovak na suho....i hrabar pokušaj !
fantastična je ovo priča pivska ! korak zagrljaja , šaka topline i okusa !
možda nam tek Esart može pomoči s bojama i osjećajem , s okusom boje u pogledu, s pogledom na željeni okus dok gledaš pjenu a opet bi to bilo sasvim osobno . nije on bez razloga s nama !
za sad LN pivarice i pivari

fantastična je ovo priča pivska ! korak zagrljaja , šaka topline i okusa !
možda nam tek Esart može pomoči s bojama i osjećajem , s okusom boje u pogledu, s pogledom na željeni okus dok gledaš pjenu a opet bi to bilo sasvim osobno . nije on bez razloga s nama !

za sad LN pivarice i pivari

- Poljo
Stignes.. Evo nacuo da je u fakinu tek spojen. Kvart pivoteka i valhalla znam da jos imaju. Trk.
- mali badem
Poljo , ne luduj ! kakav trk ,bijes , lom i nepovrat po gradu - za pivom. odkad sam si s njom dobar sama mi dođe .dovoljno mi samo ak se sječaš boje tog okusa . dalje znam .
Ž

- MarkoRB
- Kontakt:
Ja se slažem s ovima kojima je taman.