Koja piva?
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
- grga-osijek
Koja piva?
Zna li itko koja se piva ovdje mogu popiti? 

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Bolje malo pivo nego veliko hvala
- grga-osijek
- isvara
- Kontakt:
- slawoner
Lista se stalno nadopunjuje i sad ima finih naslova koji su itekako vrijedni spomena... Ima sad nekoliko brendova trapističkog piva, sve od O'hare, 5th element od daruvarske ( aba i bart), zmajski PA i porter ima par nekih stoutova... Ici ce se sada do zagreba u mas plenum vidjet sto imaju i sto bi bilo dobro uzeti i onda rokanje po RH craftovima i kreveljenje na točionicima sa raznim stilovima s naše strane... Bit ce to dobro.isvara je napisao/la:točeni samo grimbergen i budweiser
a u bocama isto to +
velebitsko
medvedgrad
paulaner
hacker pschorr
leffe
slawoner
...... ovo ostalo nije vrijedno spomena....
Nemojte šta zamjerit i pozdrav'te kod kuće!
- WexZG
Ne da ce bit dobro.. nego je ovo odlicno... al da kazem svoje misljenje. Ljudi rade sto vide.. trebali bi obljepit na pocetku cijela vrata sa craft pizdarijama. Ljudima je to zanimljivo.. uocljivo. NEKA VIDE.. ne fakin PAN da se jedino tu vidi.
Pricam iz vlastitog iskustva kaj mi se desilo nedavno... u kvartu je birtija, po nice posebna, pocela tocit Zmajsko APA.... DOK LIK NIJE STAVIO VAN TABLU JEBENU NISMO ZNALI DA JE NUTRA ZMAJ! citaj 2 mjeseca sam zivio u neznanju!... sad tamo visimo i pijemo predivno pivo.
eto.
Pricam iz vlastitog iskustva kaj mi se desilo nedavno... u kvartu je birtija, po nice posebna, pocela tocit Zmajsko APA.... DOK LIK NIJE STAVIO VAN TABLU JEBENU NISMO ZNALI DA JE NUTRA ZMAJ! citaj 2 mjeseca sam zivio u neznanju!... sad tamo visimo i pijemo predivno pivo.

- slawoner
a pazi sa panom je napravljen deal jer je falilo novaca za završiti lokal, tako da tu mora biti jebena panova reklama... s tim da je nama pan dao odriješene ruke samo ne smijemo drzati žuju i karlovac sto i tako nismo mislili drzat
Morat cemo malo nekih craftoidnih naljepnica poljepit po vratima i izlozima... a jbga ide sve svojim tokom, polako se nabavljaju razni specijali i tak... Pan je tu eto zato sto smo im popalili lovu pa sad mora bit... i tak ga nitko ne pije 

Nemojte šta zamjerit i pozdrav'te kod kuće!
- grga-osijek
- mali badem
kad je več tak , a očito mora biti, a več na prvu sam primjetil , moram spomenuti da bi pametnije bilo desnu tablu premjestit lijevo jer se naruči ono što si zadnje imao pred očima i zadnje čega se sječaš prije nego što te konobarica opiči smješkom , mirisom , vaza-bodijem u pokretu i srdačnom dosjetkom...slawoner je napisao/la:a pazi sa panom je napravljen deal jer je falilo novaca za završiti lokal, tako da tu mora biti jebena panova reklama... s tim da je nama pan dao odriješene ruke samo ne smijemo drzati žuju i karlovac sto i tako nismo mislili drzatMorat cemo malo nekih craftoidnih naljepnica poljepit po vratima i izlozima... a jbga ide sve svojim tokom, polako se nabavljaju razni specijali i tak... Pan je tu eto zato sto smo im popalili lovu pa sad mora bit... i tak ga nitko ne pije
I nisam ja kriv

- grga-osijek
- isvara
- Kontakt:
e pa ovo su jako lijepe vijestislawoner je napisao/la:
Lista se stalno nadopunjuje i sad ima finih naslova koji su itekako vrijedni spomena... Bit ce to dobro.
morat ću se zaletit do grada .... predugo pijem u podrumu...
neki dan otišao u onu pivnicu slavonac.... ... i popio neko njemačko dimljeno...
košta 30 kn ali je fino (samo za degustaciju)
.... kad sam se okrenuo vidim Tomu (vlasnika pivnice Slawoner) kako i on tamo pije dimljeno.....
he he he he....
došla konkurencija u provjeru....

Pivo teče bubrezi se liječe !
- mali badem
JESAM i ne samo to......grga-osijek je napisao/la:Ne mogu vjerovati da si i stranu na kuju se vrata otvaraju snimio.
stepenica je previsoka a ispred fali......
https://www.youtube.com/watch?v=tIdIqbv ... ZncehIh_Kw
oprostite ... nadam se da je u " stilu"
protuklizna podloga.. i ne samo to

u ovoj seriji fale mi neki dragi ljudi... --oni koji su nas učili - prohodati- pridržavali nas dok smo lelujali-vozili nam slad ko Buky----------- neki su na pauzi, stariji znaju sve o tome i koprcaju sjećanja (želio bih da se vrate ) ...
http://www.pivarstvo.info/forum/viewtop ... &start=870
po volji,
osmotriti od 36. strane pa bar do 70.-e . nekima za podsjetnik , mlađima na čuđenje

- Don Genovese
https://www.youtube.com/watch?v=tIdIqbv ... ZncehIh_Kw
Ouah, dobraaa. Taman u stilu ...
A za ovo drugo, ... vrijeme će pokazat' svoje ...
Ouah, dobraaa. Taman u stilu ...
A za ovo drugo, ... vrijeme će pokazat' svoje ...
Sreće na vreće, pivu na nepce i ne buš trebal ni zubotrebce ... Vito.