Ma sve ok... i svaka kritika je dobrodosla...Poljo je napisao/la:Kritiziram ovdje, ne planiram kritizirat po facebooku i ostalim javnim krugovima. Nemojte kritiku zlonamjerno shvatit. Zelja i cilj nam je svima da nam pive budu najbolje moguce
Mozda sam ja vec malo razmazen raznim hmeljskim bombama koje imamo u ponudi
Prva tura je bila super primljena od strane ljudi koji su u pivskom svjetu (iako smo i tada svima rekli da cemo pripitomit drugu turu)...
Velika vecina konzumenata (oni koji nisu po forumima, untappdu i ratebeeru) nas nije presrcano primila sa prvom turom... nemozes na konzumenta koji nije probao nista jace od 11 IBU ici sa necim od 60IBUa

Najveca radost kod otvaranja pivovare u stvari i je pricati sa ljudima koji piju tvoje pivo i kako ga dozivljavaju (vole mrze... kako god).
Npr sinoc pricam sa ekipom u Leopolds-a... ovi koji se razumiju u pivo filozofiraju o mangu, citri, borovima, laponskim leptiricima itd itd... dok covjek koji je "pivopija" a nikad nije probao nista osim domaceg lagera odjednom ugleda svjetlo... grli me ljubi me... vodio bi me kuci