Hvala na postu... Bas sam planirao napisat mali post o Barbi ali ste me preduhitrili.
Test batch je skuhan prije tocno mjesec dana, ciljamo na pitki (na suhu stranu orjentiran) Pale Ale.
Sto se tice hmleljeva to je tajna stroze cuvana od coca cola-inog recepta
S obzirom da smo po prvi put krenuli skuhat nesto na tako velikom pogonu, jako smo sretni sa konacnim proizvodom. Pocetna ideja i pivo koje smo na kraju dobili je 90% tu...
Vjerojatno cete moci probat Pale Ale jos jednom prije Bozica negdje u Zagrebu. Objavit cemo sve na face, stoga nas lajkajte.
https://www.facebook.com/LAB-Split-Craf ... 338572618/
Trenutno smo u fazi prebacivanja pogona u Split (ex Imo Pilsner pogon kod Imotskog)... ocekujemo krenut sa kuhanjem iza nove god i biti na trzistu krajem prvog mjeseca...
Ono sto moram nadodat je HVALA!!! ljudi iz (abecednim redom) Nove Runde, Slawoner, Udruga Hmelj, Varionice, Vunetovo i Zmajske... mnogo ste nam pomogli savjetima i iskustvima... ako sam koga zaboravio ubijte me!!!
Jos uvjek nismo rijesili sva pitanja sa papirologijom, ali na sva mjesta na koja sam dosao bili su upoznati sa problemom otvaranja mini pivovare i imali su neke dopise iz Zagrebackih ureda i sl

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
ono kad ti punica proba IPAu na koju si ponosan i kaze: mmmm vockasto isto ko i radler!!!