Postao/la MarkoRB » pon svi 20, 2013 11:34 am
Prijatelj iz Buja nabavio oba. Ima u 2 puba tamo.
Likovi su kreirali svoje čaše, imaju fensi (i ne baš prepotreban) ritual točenja piva. Boca čak izgleda fino, ako zanemariš to da su nekadašnji, valjda Amarcordovi, fliptopovi na koje je stavljen običan čep. S druge strane, nemaju ni mail ni stranicu još izgleda, šta je bezveze, kako će ljudi čut za njih. Pa bar im nekakav nećak il mali/a iz ulice može napravit u 5 min Facebook stranicu koja liči na nešto.
Samo pivo... San Servolo Svijetlo je znači nekakav pilsić, refermentiran u boci, i mislim da je upravo to zadnje problem. Imam osjećaj da je overattenuated (joj šta sam supać s engleskim riječima) i da jednostavno ne dobijaju ništa prekonkretno od toga, dapače. Čisto bi me zanimalo za usporedbu vidit kakvo je prije toga. 5% (u startu valjda), 11.9°
San Servolo Premium Crveno... iste karakteristike ka i Svijetlo, također fino za HR standarde, također smatram ovako na prvu da je refermentacija više odmogla nego pomogla.
Sve u svemu u suštini hvale vrijedan projekt. Kad bi ih bar bilo više, pa još malo "drskijih" šta se tiće stilova... Tek su počeli, ovo se može smatrat početničkim greškama - da su išli više na vizualni dojam, impresivnost na papiru (unutar nekakvih prilično konzervativnih okvira naravno) i da pivo laaaagano pati od toga, iako je naravno i takvo bolje od konkurencije.
"Raja" uglavnom ima jako pozitivne reakcije, tako da bi moralo to preživit i, nadam se, razvijat se. Nije kao slučaj Imo Pilsner / Imota Pils di su zavidni lokalci kenjali nebuloze o pivu koje je par kopalja bolje bilo od bilo čega šta su mogli nabavit i izbjegavali ga.