Stigao i meni jučer

Naručio taman na dan kad su pakirali i slali. Sve je došlo neoštećeno.
Doduše imam primjedbu na to da košara za ukomljavanje nije pravilno okrugla, malo je eliptična. Ista situacija je i sa samim loncem, to se primjeti kad stavim poklopac. Kakva je situacija kod tebe? Ne znam da li je na svima tako ili je samo moj s greškom?
Bojim se da će nešto sitnog slada proći ili puno gora opcija da mi propade sve kroz dno. Plan mi je bio inače staviti deblje lažno dno jer ovo je ektra tanko i savitljivo. Nekako mu ne vjerujem.
Pumpi također treba nekih 15 sekundi dok počne pumpati nakon što je uključiš. Ne znam jel to normalno jer na Grainfatheru mi uvijek odmah krene čim je uključim.
Ostalo mi se čini ok. Relativno brzo ugrije vodu s ovih 3000W jedino što je sensor govorio da voda još nije zakipjela makar je vidljivo kipila, tek kada sam stavio poklopac je pokazalo 100C. Iako se to da podesiti u kontroleru pa i nije zapravo problem.
I ja se nadam da ću kroz nekih 2 tjedna obaviti prvo kuhanje. Plan je napuniti ga do kraja da vidimo jel drži grain basket i koliko vremena će to trajati.
Pozdrav,