Što mislite o ovome
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
-
pikso
- Kontakt:
Što mislite o ovome
Pozzz... Novi sam ovdje, inače sam iz malog mjesta kraj Pazina, i u društvu imam još nekoliko pivopija koji jedva čekaju ovaj naš mali ali slatki projekt..
Došao sam do ovog recepta, pa me zanima dali bi moglo ispasti nešto dobro od toga... ovo bi bilo prvo kuhanje za mene i prijatelje pa ako imate neki savjet ili kritiku za nas slobodno pucajte...
Došao sam do ovog recepta, pa me zanima dali bi moglo ispasti nešto dobro od toga... ovo bi bilo prvo kuhanje za mene i prijatelje pa ako imate neki savjet ili kritiku za nas slobodno pucajte...
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- mad_alchemist
ejla, sused, ne znan ki si, ali ćemo se valja dogovorit ča...
Ugl, Ovo bi moglo bit dobro, samo mi se čini da ti je malo prekompleksan sastav za prvo kuhanje. Kompleksan kao prvo za nabavit... a ostalo sljedi iz samega recepta. Ako ćeš za start, provaj neki pale ale, altbier ili slično... moren uletit sa sirovinama i savjetima. Javi se na PM ku ćeš.
Ugl, Ovo bi moglo bit dobro, samo mi se čini da ti je malo prekompleksan sastav za prvo kuhanje. Kompleksan kao prvo za nabavit... a ostalo sljedi iz samega recepta. Ako ćeš za start, provaj neki pale ale, altbier ili slično... moren uletit sa sirovinama i savjetima. Javi se na PM ku ćeš.
-
pikso
- Kontakt:
- mad_alchemist
- tomi2206
Uopče ne izgleda loše ja sm to malo izmijenio :
-4,5 kg Slavonija Slad
-0,5 Amber malt (BeerShop)
-0,5 Aromatic malt (Beershop)
-0,2,5 Coffe Light 250 (BeerShop)
- Aurora 20 g 60 minuta
- Aurora 10g 10 minuta
- kvasac SafeBrew T-58
Pikso javi mi molim te na PM ako ti se javi iz BeerShopa jer samim poslao 3 narudžbe a na ni jednu mi nisu odgovorili!!! Si kuhao do sada?
ako trebaš pomoć nazovi ili pošalji mail. Ja sam iz Poreča
-4,5 kg Slavonija Slad
-0,5 Amber malt (BeerShop)
-0,5 Aromatic malt (Beershop)
-0,2,5 Coffe Light 250 (BeerShop)
- Aurora 20 g 60 minuta
- Aurora 10g 10 minuta
- kvasac SafeBrew T-58
Pikso javi mi molim te na PM ako ti se javi iz BeerShopa jer samim poslao 3 narudžbe a na ni jednu mi nisu odgovorili!!! Si kuhao do sada?
ako trebaš pomoć nazovi ili pošalji mail. Ja sam iz Poreča
-
pikso
- Kontakt:
Evo na opće zadovoljstvo, danas sam dobia mail od beershopa sa sljedećim:
Postovani,
Uplata je evidentirana. Posiljku saljemo u ponedjeljak 7.11. i kod Vas bi trebala biti u utorak, 8.11.
Zahvaljujemo na kupnji.
Pozdravljamo,
Vas beershop..
naručija san u sridu navečer i istu večer mi je posla na mail broj računa za uplatit, ali san uplatija tek u petak..
ajde čut ćemo se za jenu biru i u pazinu i u poreču...
Postovani,
Uplata je evidentirana. Posiljku saljemo u ponedjeljak 7.11. i kod Vas bi trebala biti u utorak, 8.11.
Zahvaljujemo na kupnji.
Pozdravljamo,
Vas beershop..
naručija san u sridu navečer i istu večer mi je posla na mail broj računa za uplatit, ali san uplatija tek u petak..
ajde čut ćemo se za jenu biru i u pazinu i u poreču...
- mad_alchemist
Hm, super, ja još čekan od 15.06. Čak san ga zva, ali nema volje surađivat. Ovako, kad smo se već okupili lokalci, imao sam jenu ideju da se nađemo mi tu lokalni i napravimo jednu degustaciju, svaki bocu, dvi čisto radi druženja i upoznavanja. Ja iman još kašetu Scottish Wee heavy i jenu eksperimentalnog aurora bitter alea. Uskoro bude jedan ESB u velikoj količini. Sve all grain, naravno. What about you?
- tomi2206
Ja kuhamn samo All grain !:zivjeli2:
Prošle godine sam skuhao oko 300 L Blond ale i sve se popilo!! Nedavno (kada je zahladilo prije 2 tjedna) sam kuhao Brown ale (50L), Blond ale u nedjelju (25L) a ovu nedjelju planiram Barley Wine (25L).
Možemo se naći ćim imamo svi nešto za ponuditi. Čak se možemo dogovoriti i oko nabavke sirovina, tehnika (koristim RIMS sličan adminovom) i sl.
javite se
Tomi Tuš
mob 098 928 3853
@-mail : tomi2206@gmail.com
Prošle godine sam skuhao oko 300 L Blond ale i sve se popilo!! Nedavno (kada je zahladilo prije 2 tjedna) sam kuhao Brown ale (50L), Blond ale u nedjelju (25L) a ovu nedjelju planiram Barley Wine (25L).
Možemo se naći ćim imamo svi nešto za ponuditi. Čak se možemo dogovoriti i oko nabavke sirovina, tehnika (koristim RIMS sličan adminovom) i sl.
javite se
Tomi Tuš
mob 098 928 3853
@-mail : tomi2206@gmail.com
-
pikso
- Kontakt:
- mad_alchemist
-
pikso
- Kontakt:
- mad_alchemist