leffe blonde clon
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
-
okarm
evo kak to izgleda nakon desetak dana u bocama... ne zalost nemam bas neki kvalitetni fotic, pa je slika takva kakva je...
kvasac je pojeo malo previse secera pa je samim tim i alkohol primjetno veci..
E da.. i talozenje na dnu boce je uzasno sporo, znam da je tek 2 tjedna u boci i da je jos rano, ali recimo s33 ili t58 su mi vec u to vrijeme bili prilicno cvrsti.. inace okus je dobar, jedino se taj alkohol malo previse osjeti, no jos je rano neke zakljucke davati, nek odstoji jos malo pa cemo vidjeti...
inace.. cini mi se da je u boci potamnio
prije flasiranja mi se cinilo da ce biti presvijetlo, a sad mi se cini da je malo pretamno za leffe...
kvasac je pojeo malo previse secera pa je samim tim i alkohol primjetno veci..
E da.. i talozenje na dnu boce je uzasno sporo, znam da je tek 2 tjedna u boci i da je jos rano, ali recimo s33 ili t58 su mi vec u to vrijeme bili prilicno cvrsti.. inace okus je dobar, jedino se taj alkohol malo previse osjeti, no jos je rano neke zakljucke davati, nek odstoji jos malo pa cemo vidjeti...
inace.. cini mi se da je u boci potamnio
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
okarm
-
okarm
evo sto tjedan dana na 5°C radi ovom kvascu... doslovno ga zaljepi za dno... pivo se moze natociti da je bistro ko kupovni lager...

na slici je toceno na nekih 7-8°
na slici je toceno na nekih 7-8°
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zadnja izmjena: okarm, dana/u uto tra 03, 2012 11:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.
-
okarm
ma nije bas tak tamno ko na ovim drugim slikama.. sa blicem je fotkano pa je valjda tak tamnije ispalo... glup fotic.. popio sam 2 pive dok sam uspio uslikat ovih par fotki...Svarrogh je napisao/la:Uf kako bistro! Boja sa prve slike i ovih je dosta razlicita. Jel to zbog svjetla ili je jos potamnilo?
- 400d
moram i ja jedan takav kupitokarm je napisao/la:ma nije bas tak tamno ko na ovim drugim slikama.. sa blicem je fotkano pa je valjda tak tamnije ispalo... glup fotic.. popio sam 2 pive dok sam uspio uslikat ovih par fotki...Svarrogh je napisao/la:Uf kako bistro! Boja sa prve slike i ovih je dosta razlicita. Jel to zbog svjetla ili je jos potamnilo?
I like the smell of fermentation in the morning