BELGIAN WIT
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
- frici
Ja sam stavio 40g na 50 litara znači 0,8g/l.Dok ne probam kakvo je već gazirano gotovo pivo ne znam da li je previše.Možda i ne bude.Prije nisam pio wit ali otkad sam ga probao znam da ga uvijek moram imati na zalihi.Okus korijandera mi je super u kombinaciji sa narančinom korom,pravo pivo za ljetne vručine.
frici
- frici
Jučer flaširano,nisam dobio 50 litara samo 43(rijetko kad pogodim)ali nema veze pivo je super,izgleda super valjda će i biti super.Sad jedva čekam da odstoji bar tjedan dana pa da ga probamo.Flaširao sam u ponedjeljak za probu dvije boce 0,5litara od kole sa 4g šećera i gaziralo se brzo,prekjučer sam probao i zadovoljan sam.Vidjet ćemo kad odstoji malo duže. pozdrav
frici
- frici
Evo maloprije smo ga probali sa ženom,flaširano prije 4 dana i već je super.Količina korijandera mi je taman,osjeti se toliko koliko treba.Već vidim da će se i meni dosta izbistriti sa danstar munich wheat kvascem.Koliko sam primjetio već kod pranja kvasca i sada kad sam sipao pivo,taj se kvasac dosta jako zaljepi na dno pa treba samo malo promučkati i evo mutnog piva,isto kao kod weizena(mada se on ne izbistri). 
frici