petro je napisao/la:Planiram jednom u budućnosti biciklom na more ak skupim dobru ekipu.
Kolko nas ima evo skupit ćemo se na forumu ko iz pi*ke!
diS je napisao/la:Ja sam trenutno na brđaninu.. već neko vrijeme razmišljam o specijalki al još nije došla na red.. zvuči poznato?
Ih, jašta nego zvuči poznato. Dosta iz ekipe je pokupovalo specijalke i ture su im mrak. Razmišljam i sam o jednoj.
diS je napisao/la:Moja mula je Corratec
Vozio sam Corrateca X-vert motiona 7-8 godina, bio je preljep i bio sam jako zadovoljan s njim. Prodao sam ga prije godinu i po frendu pa uzeo Haibikea, ostavio ga pod račun i od prošle godine ovog Acida sa slike.
HercJan je napisao/la:
@kiki, svaka čast za amaterski triatlon. lijepo zvuči, volio bi se možda okušati, ali plivanje mi nije jača strana

Fala! A što se tiče plivanja, nije ni meni. Ja ti plivam što se kaže ženski, ne znam pravilno uzimat zrak u kraulu al to me ne jebe. Prve godine sam čak bio 8 u plivačkoj dionici. Nevjerojatno je kako ljude jebe to plivanje. Bio bi puno bolje rangiran da se pliva km ili više. U više navrata sam različitim stilom preplivao Borovik, oko 6km plivanja, trajalo je oko 3 sahata.
HercJan je napisao/la:
Obožavam vožnju biciklom, trenutno pokušavam održati ritam (jednom tjedno na Sljeme) i nakon prošlogodišnjeg putovanja na more biciklom (Zagreb - Karlovac - Fužne - Krk - Cres - Lošinj - Zadar - Bihać - Jasenovac - Hercegovac {Daruvar} - Zagreb) planiram ponoviti nešto slično i ove godine.
Svaka čast za ture Herc! Već sto godina planiram otići na more sa bicom i onda prevagne odlazak s motorom. Ha ha ha! Bili smo jednom do Sombora nas pešest. Imam dobru ekipu u planinarskom društvu. Svi volimo svašta. Planinarit, penjat, MTB... imamo maratonaca, iron menova, kuraca palaca. Čim se neko počne bavit s nečim, počnu svi he he he! A pivo da vam ne pričam što vole. Što bi reko bajam, IPAk je ovo pivarski forum.
Dečki biciklisti koji volite vozit MTB, predlažem vam svakako da dođete jednom do Đakova na naše dvije staze koje je uredilo moje Planinarsko društvo i ja s njima naravno. Imamo dvije staze koje se nalaze na jezeru Borovik, prolaze kroz šumu i uz jezero. Stvarno divna priroda. Uz stazu postoji i Planinarski dom zatvorenog tipa (al za pravu ekipu se otvori i bez pajsera) gdje se može prespavat, roštiljat trupla ili šta već i popit koja piva. IPAk je ovo pivarski forum što bi reko naš poetični mali bajam.