zadnji put kad smo imali tu "gljivu" , moja domačica zanemarila je uputu o izbjegavanju metala . sve je kratko trajalo jer interesa za takvu kiselost nije bilo.
zašto ne metal ? neznam ti objasniti
obično se usmenom predajom uz gusle , izgube neke informacije ali ono bitno ostaje . svi vozimo desnom stranom ........
one prethodne su bile umjereno kisele, ugodne i osvježavajuće i odličan , ugodan napitak uz doručak . trajale su dok smo imali jednostavno rješenje za nabavu domaćeg mlijeka . u kvartu gdje živim nema više od 20-ak kokoši , a krave nisu dočekale spasonosna strana ulaganja ili "strateškog " privatnog partnera s kvalitetnim ulaganjem u kravu s vrhunsko podobnim managerom koji će odrediti svog šofera ili pobočnika da broji kravine udahe i količinu hrane e da bi racionalizirao proizvodnju . zato nemogu do mlijeka . sad mi je na 5 km , još malo i samo e bay . ma nemoj . to će biti mlijeko .
nego , raspalismo se na citru . ovo nebi trebalo ličiti na dječji nogomet . gdje je lopta tu je 40 nogu. polako .
ponavljam , učilio smo hmeljeve . netreba zanemariti nijedan koji smo probali . svi oni pašu uz nešto i u nekakvoj kombionaciji.
još važnije . podržimo lokalnog prodavača . ovo sam čitao davnih dana ko savjet iskusnijih . sad imamo nekoliko ponuda i još veči izbor i još nije dobro .
jel off topic ? JE . al nema mlijeka , a ni pčelama nije bajno .