Don Genovese je napisao/la:Stavi željeznu LEGO kockicu (kvadrić).
Hm... Sad opet nove brige zicanje lego kocke
Jebemu svi imaju jos male bebe od kolega,tako da ce ovo biti teska misija he he...
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
Dobio bi fino aeriranu pivu s dosta diacetila, ko voli nek izvoli..pacman je napisao/la:Sve si nesto razmisljam...
Kako ovo nije skupo za napraviti, zanima me sta bi bilo kada bi se napravilo jedno 4-5 komada I stavilo ravnomjerno rasporedjeno ispod fermentatora nek vrti tjedan ili pak jos vise dana.
Ferdo je napisao/la:Čekam već neko vrijeme da netko reagira na ove gluposti, ali stvar ide sve dalje u krivom smijeru...
Koji jebeni čavli,žice,lageri...? To su sve korozivni materijali.
U starter kao mješač ide metalni štapić obučen staklom ili polimerom.
Netko je na početku teme dao link,čini mi se da se radi o nekoliko kuna troška.
Firma je RU-Ve ili hospitalija.
Što se tiče nekoliko mješača ispod fermentora mislim da je to FENOMENALNA ideja u kombinaciji s kuglagerima i "lego" kockama u fermentoru.Čekamo slike s nestrpljenjem.
Pretekao si me...Ferdo je napisao/la:Ispričavam se.
Pretjerao sam sa sarkazmom.Htio sam ispasti duhovit no nisam uspio.
Eh, da ne bih mislio da za rad s kvascima nije potrebna nekakva pretjerano skupa oprema, ako znaš, pa napiši koja je to oprema, i što se konkretno s njome radi oko kvasaca. Zanimaju me kvasci, no ne znam od kud bih konkretno krenuo.Her Flick je napisao/la:... kuhamo kod kuće, jer sumnjam da itko od nas ima opremu za radit sa kvascima...