Pozdrav,
pretrazio sam forum, ali nisam uspio naci odgovor.
Molim znalce za pomoć.
Planiram napraviti kegerator od frizidera bez ledenice.
Obzirom da ce se nalaziti u prolazu, pipe na vratima su nespretan izbor.
Dakle ostaje beer tower kao opcija. E sad, kolika je vjerojatnost da cu pogoditi
neku instalaciju prilikom busenja rupe u gornjem poklopcu frizidera?
Imaju li frizideri bez ledenice ikakve instalacije u tom dijelu?
Hvala.
Frizider za kegerator
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
- mbed
Re: Frizider za kegerator
Ovisi o frižideru, ali osobno bih rekao da barem 95% modela ima hlađenje samo na stražnjoj strani.
Ja sam osobno na svojem bušio rupe bočno na njemu, ali sam prije toga posudio od frenda mobitel sa termovizijskom kamerom da vidim di hladi, i hladi samo na stražnjoj stranici.
Možeš eventualno probati uključiti ga na maximum pa rukom probaj ako ćeš skužiti gdje hladi
Ja sam osobno na svojem bušio rupe bočno na njemu, ali sam prije toga posudio od frenda mobitel sa termovizijskom kamerom da vidim di hladi, i hladi samo na stražnjoj stranici.
Možeš eventualno probati uključiti ga na maximum pa rukom probaj ako ćeš skužiti gdje hladi
-
Mozes kupiti i party pipu/pipe, i tociti bez busenja, otvoris vrata, natocis, zatvoris vrata. Ja sam trenutno na toj opciji. 2 kega mi stanu jedan do drugog, a na gornje police stanu i limenke/boce/stagod. Pipe kupljene na aliexpresu, sa regulacijom protoka.
-
Trenutno i ja imam takvo rjesenje.
Bas bi htio tocinik.
U svakom slucaju, hvala na prijedlogu
Bas bi htio tocinik.
U svakom slucaju, hvala na prijedlogu
- WexZG
Ja sam radio kegerator od vinskog frižidera, tako da sam bušio rupe na gornjoj plohi i gore je samo izolacija. Vinski recimo hladi samo sa unutarnje stražnje strane (čini mi se da skoro svi hlade samo sa stražnje strane), a kako nema ko klasičan frižider kondenzator (ona rešetka koja služi za hlađenje povratnog vrućeg medija) na vanjskoj zadnjoj strani, to mu je postavljeno na bočnim stranicama. Stranice se obično jako zagriju kad krene hlađenje frižidera.
Tako da sam 90% uvjeren, makar ne znam koji frižider imaš, da gore slobodno možeš bušit i stavit pipe.
Tako da sam 90% uvjeren, makar ne znam koji frižider imaš, da gore slobodno možeš bušit i stavit pipe.