HRT treba pomoć
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
- Deda Mile
Ferdo lijepo od tebe što si se mene sjetio, ali ja imam jedan problem (problem se zove parodontoza i slijedeći tjedan imam dva termina kod ljubljenog stomatologa) tako da neću biti do četvrtka za izaći pred kamere. Ja mislim da bi ti to mogao odlično obaviti. Usput ćeš pobjediti sramežljivost i biti ćeš super.Ferdo je napisao/la:Ja sam sramežljiv 'ko curica.
Idealan PR je Mile,čovjek zna što priča,ima iskustva a nema trbuha.
Sad ga samo moramo namoliti da nas reprezentira.
HOMEBREWING OD 1996.
Puno pozdravlja i veselja uz domaće pivo
Puno pozdravlja i veselja uz domaće pivo
-
novinarkaHRT
Meni je super da je Ferdo izjavio da ima najbolji hobi na svijetu - to je uvijek super kad netko prica tako gorljivo o svom hobiju ili slicno.
Mile kaj se tice zubara emisija se snima u cetvrtak tako da do tad obavis sve...
Bilo bi super da mi posaljete broj na pp, privatna poruka ili tako vec nesto ili na mail elizabeta.biocina@hrt.hr pa da se cujemo - bez obaveze, necu vas tlaciti, ali iapk je lakse tako komunicirati pa pliz Ferdo i Mile ostavite svoje brojeve da se cujemo.
Hvala!
Zivila piva!
Mile kaj se tice zubara emisija se snima u cetvrtak tako da do tad obavis sve...
Bilo bi super da mi posaljete broj na pp, privatna poruka ili tako vec nesto ili na mail elizabeta.biocina@hrt.hr pa da se cujemo - bez obaveze, necu vas tlaciti, ali iapk je lakse tako komunicirati pa pliz Ferdo i Mile ostavite svoje brojeve da se cujemo.
Hvala!
Zivila piva!
-
novinarkaHRT