ZDRAVSTVENA ISPRAVNOST DOMAĆEG PIVA
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
- petro
ZDRAVSTVENA ISPRAVNOST DOMAĆEG PIVA
Poslal sam upit u zavod za javno zdravstvo Andrija Štampar koliko bi koštala analiza zdravstvene ispravnosti domaćeg piva pa evo kaj mi je odgovoril voditelj laboratorija za analizi hrane,pića i piva:
Poštovanje g. Koledić,
u rutini radimo mikrobiološku ispravnost, ostatke pesticida i teške metale (Pb i Cd).
Cijene su redom: 150,00 + 338,00 + 298,00 kn.
Na navedene cijene potrebno je dodati PDV.
Još sam ga pital kolika količina treba za uzorak ali to nije spominjal.
Poštovanje g. Koledić,
u rutini radimo mikrobiološku ispravnost, ostatke pesticida i teške metale (Pb i Cd).
- 400d
Re: ZDRAVSTVENA ISPRAVNOST DOMAĆEG PIVA
tebi treba samo ovo prvo valjda...petro je napisao/la:Poslal sam upit u zavod za javno zdravstvo Andrija Štampar koliko bi koštala analiza zdravstvene ispravnosti domaćeg piva pa evo kaj mi je odgovoril voditelj laboratorija za analizi hrane,pića i piva:
Poštovanje g. Koledić,
I like the smell of fermentation in the morning
- petro
Vjerojatno samo to prvo i onda s PDV-om ispada oko 187,50 kn.Pital sam to čisto informativno,nemam namjeru proizvodit i prodavat mada većina možda sanja o tome nego ima dosta jalnih rvata koji kad više ne znaju kaj bi prigovorili domaćoj pivi,onda se uhvate zdravstvene ispravnosti.Joj,da mi je vidjet facu od takvih kad bi stvarno dobil potvrdu da je ispravno sve pa im zaljepit to na čelenku i poslat ih da si sad odu po žuju.
- 400d
takvi nisu vrijedni bilo kakve potvrde.petro je napisao/la:Vjerojatno samo to prvo i onda s PDV-om ispada oko 187,50 kn.Pital sam to čisto informativno,nemam namjeru proizvodit i prodavat mada većina možda sanja o tome nego ima dosta jalnih rvata koji kad više ne znaju kaj bi prigovorili domaćoj pivi,onda se uhvate zdravstvene ispravnosti.Joj,da mi je vidjet facu od takvih kad bi stvarno dobil potvrdu da je ispravno sve pa im zaljepit to na čelenku i poslat ih da si sad odu po žuju.
I like the smell of fermentation in the morning
- Wodillica
- Jall
- frici
A mene jedan pitao kad sam rekao da kuham pivo od slada(ni to nije znao):"e a zašto onda već ne probaš kuhati od hmelja?"Wodillica je napisao/la:Da, jedan mi je neki dan rekao da je pio pivu od ječma, ali ne tu kod nas nego vani![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Zar takvima treba pokazivati potvrde o zdrastvenoj ispravnosti naših domaćih piva?
frici