pozdrav od pivkana
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
-
pivkan
pozdrav od pivkana
Da se bar predstavim.Seoski sam gostioničar u preljepom slavonskom selu ,ljubitelj sam piva kako osobne konzumacije tako i potrošnje piva u mom lokalu te mi se često zna omaknuti "čestito zarundavanje" nakon završetka smjene.Već neko vrijeme me žulja ideja da sam spravim svoje omiljeno piće od kojeg sutra ujutro nebi pucala glava a i dopizdila su mi ova konfekcijska piva.Na našem tržištu nije lako naći pivo malo drugačijeg okusa a da ne košta pravo bogatstvo,imao sam u par navrata u ponudi Lefe,Paulaner,Franciskajner ali ljude često odbije paprena cijena , pa me mrvi misao da izradim napitak kojim bi kadkad napravio feštu za moje mušterije pa ako se ekipi svidi i ukoliko bi se dalo ozakonit možda kakvu količinu pokušat i prodat.Nemojte mislit da sam na ovom forumu samo iz koristoljublja ,jer birtija mi savršeno posluje,te često imam viška slobodnog vremena koje bi mogao iskoristiti za spravljanje ovog profinjenijeg pića.ako sam profulo podforum ,molim moderatora da temu premjesti na odgovarajuće mjesto ili da ju pobriše
naljoskat se pivčine iz svog podruma
-
pivkan
Re: ?
...ajdete ,baš mi je drago. Šefe jel se mogu narućiti sastojci za jedno ttridesetak litara,aj mi pošaljite specifikaciju sa cjenama?admin je napisao/la:well, vjerovao ili ne forum je zapravo zivnuo u zadnje vrijeme...pivkan je napisao/la:jel ovo "mrtav" forum ?
naljoskat se pivčine iz svog podruma